At danse spillet
At betragte bolden som en forlænget dansebevægelse. At følge boldens bane og lade den naturligt gå over i fodarbejde og håndteringen af bolden i alle dens faser. At føre bolden til det strategisk valgte sted på modstanderens bane er også en del af spillet - og en del af dansen. Mærk bolden som værende din dansepartner - din fodarbejde/footwork vil da passe til jeres fælles rytme. Vi arbejder med ØNSKE at møde BOLDEN - og opmærksomheden på at bolden er din PARTNER i DANSEN. 

Kroppen - hjertet - rygraden - følelser
Det maskuline der styrer dansen - rygraden - ikke kun arme og hovedet - men også maven. Vi arbejder med begrebet Chakra. Følelser er et naturligt element af dansen. Vores vilje til at føle følelser - det man i hverdagssproget kalder mavefornemmelsen, samt med evnen til at bevare roen i pressede situationer. Vi arbejder med begrebet Hara.

Glæden
Glæden er en naturlig element af dansen. Mærk hvordan et smil (indre eller ydre) påvirker din præstation - tilfør en lille portion naturlig glæde, mærk hvor glad er du egentlig for at spille det fantastiske spil som hedder tennis eller fodbold.

Vil du lære at danse spillet? Book en billig prøvetime eller foredrag!