Dancing Sword - Personal trainer vs. coach
Bred livserfaring har betydet meget for min udvikling som træner - bl.a. soldat i den russiske hær, flersproget oversætter og tolk, ingeniør, embedsmand i det danske finansministerium, certificeret projektleder, udøvende musiker med stor live erfaring, tennis coach, musikunderviser med egen private musikskole.

Respekt og interesse for personlig udvikling 
har betydet meget for min udvikling som coachDisse værktøjer har bidraget til større selvindsigt gennem livet og til bedre forståelse af min egen og andres sjæl.
- meditation - teknikker for bedre fokusering, visualisering
- vejrtrækning - teknikker  for bedre kropsbevidsthed, afspænding, healing 

- kommunikation - teknikker for bedre empati og dynamik - personligt og erhvervsmæssigt
- håndtering af følelser - kunne vise, udtrykke og acceptere sine egne og andre
s følelser

En af de klassiske definitioner af coaching handler om: ”…at slippe en persons potentiale løs for derved at maksimere dennes præstation. Det er at hjælpe ham til at lære, snarere end at lære ham noget”. (Whitmore).

Min egen tilgang Dancing Sword kombinerer roller som coach og underviser. Derfor kalder jeg mig personlig træner. Det betyder at min arbejdsproces kombinerer spørge-teknikker, refleksion og diskussion for at hjælpe dig med at identificere personlige visioner (coach) men også lære teknikker og værktøjer som vil sikre støtten for din udvikling imod disse visioner (underviser).