Ki-Kaizen
            Connecting Ki life energy with Kaizen process - for your vitality


Ki-Kaizen er en tilgang og en livsfilosofi, som kan bruges til alle de områder som er vigtige i dit liv. 
Ki-Kaizen forvandler al læring og udvikling til kilde af naturlig glæde - og hjælper til at handtere destruktiv stress.

Hvad betyder Ki?
Ki (kan også staves Qi eller Chi) står for livsenergien. Det er samme ord som bruges til begreber AiKiDo, QiGong, TaiChi - de østlige systemer som har en avanceret tilgang til at behandle sin egen livsenergi på.
Hvorfor er det så vigtigt? Det er fordi kvaliteten og glæden ved alle de daglige gøremål som vores liv består af afhænger af den mængde af energi som du har tilgængelig på det givne øjeblik. Desværre bruger de fleste af os energien meget ineffektivt og mange ligefrem spilder sin livsenergi på den mest uhensynsfulde måde. 

Hvad betyder Kaizen?
Kaizen er en proces-filosofi som sikrer store forandringer via små daglige indsats, som altid starter med en beslutning om en enkelt lille ubetydelig handling. Kaizen har langtidsvirkende effekt på proces som hver eneste dag bringer dig tættere på din vision - med meget overskuelig indsats, som ikke trigger angsten for at mislykkes. Specielt egenskab ved en Kaizen-baseret proces er at effekten ikke aftager i morgen, derimod vokser den langsomt - men støt. Og kan føre dig til store forandringer på vej mod en vision. En dejlig vision som du har glædet dig til i mange år men ikke kunne starte et bæredygtig proces imod.

Ki-kaizen er skræddersyet til moderne menneskets dagsforløb med travlhed og manglende tid. Små rutiner som med tiden vil blive daglige og opleves mere og mere "normale" - sammen med større forståelse for fysiologiske sammehænge, vil langsomt skabe et bæredygtig og stabil proces som vil forandre dit liv. 

En konstant personlig støtte fra en DancingSword og Ki-Kaizen instruktør vil sikre din stabile udvikling.

Er du interesseret i at høre mere og blive inspireret?