Vejrtrækning er en meget vigtigt element i alt menneskelig aktivitet, herunder i sportslig aktivitet. Det gælder i høj grad også boldspil - inklusiv tennis og fodbold. 

Energi flow - Qi
Min egen interesse for det stammer fra kamsporten Kung-Fu som jeg dyrkede i mine yngre år. Jeg har lagt mærke til at fokusering på åndedræt har en meget stor og positiv indflydelse på præstationer i de områder som jeg har dyrket i mange år - musik og sport. Vi arbejder med  begrebet Qi - Energi flow. 

Åndedrættet - i kampens hede
Vi kommer til at lære åndedrættets faser og hvordan det er mest givtigt at kæde det sammen med boldens vandring - i kampens hede. Bolden er din partner - også når den er i modstanderens besiddelse. Det gælder for alle boldspil.

Meditation og selvhypnose - i kampens hede
En af mine store inspirationer ligger i fokusering/ meditation og selvhypnose. Jeg kan hjælpe dig at lære meget hurtig fokusering - helt ned på 5 sekunder. Som resultat - bedre jordforbindelse, stressafledning og stille sind. Og det kan bruges i kampens hede! 

Kan man bruge jordforbindelsen og åndedrættet sammen med håndteringen af bolden? Kan man gøre det både på egne slag - men også modstanders?

Vil du lære om energi og fokusering på 5 sekunder? Book en billig prøvetime eller foredrag!