Lad nysgerrigheden vinde over mistro og skepsis!

- Kom til inspirerende foredrag i Fredensborg med Misha SakharoffSIDSTE INTRODUKTIONSAFTEN TIL KURSUSRÆKKEN!


- MEDICINFRI SYGDOMSBEKÆMPELSE - I HVERDAGEN 
     - DIN PERSONLIGE VEJ

UD AF LIVSSTILSSYGDOM 

- MOD ET LANGT AKTIVT LIV


- PERSONLIG UDVIKLING - EN LIVSPROCES

Torsdag d.23. August - kl.18.00-20.00

"Jeg har i de seneste år arbejdet på at integrere vejrtrækningsnormalisering i træningen af mine elever - med meget positive resultater. Jeg er uddannet fra Rusland i Buteyko-åndedrætsmetoden, som har vist fantastiske resultater mht. at kurere så umiddelbart forskelligartede sygdomme som astma, allergi, diabetes, depression. Kom til foredrag og hør mere om hvad disse og andre livsstilssygdomme sygdomme har til fælles rent fysiologisk set - og hvordan mekanismen bag sygdommene er ifølge Dr.Buteyko's teori, afprøvet på tusindvis af sygdomsforløb som er ført til fuld helbredelse" - Misha Sakharoff


Stop kaos i kroppen og bliv sygdomsfri med fysiologisk optimeret vejrtrækning
Ifølge flere undersøgelser har 80-90% af befolkningen i vestlige industrialiserede lande en automatisk vejtrækningsmønster som afviger fra den fysiologiske norm betydeligt. Denne afvigelse fører til ubalance ift. blodets PH-værdi, immunforsvar, forbrænding, nervesystem, hjertekarsystem og resulterer i livsstils-sygdomme som bl.a. astma, stress-betinget depression, allergi, diabetes, hjertesygdomme - og kraft. Løsningen er korrekt iltning af celler via normalisering af vejrtrækningsmønster. Alternativet, ifølge russisk læge Buteyko, som har lavet en epokegørende opdagelse allerede i 1952 - er symptombehandling. Systemet har siden gået en langsom sejrsgang og vundet udbredelse i hele verden. Kom og hør om flere videnskabelige opdagelser som har afsløret sygdommenes fysiologiske årsager og afsløret mulighederne for deres medicinfrie behandling. Kom og hør om hvordan jeg kan hjælpe DIG med at optimere din hverdag - og gøre dig sygdomsfri! 

astma, allergi, diabetes, depression, hjertesygdomme, fedme, kraft mm. 

er blot forskellige symptomer  

på 

samme fysiologiske årsager 

- hør om moderne metoder for medicinfri behandling og forebyggelse. 


TEORETISK træning indeholder følgende emner: centrering, stresshåndteringsteknikker, menneskelige anatomi - kirtler og hormoner, vejrtrækning, forbrænding, kost, fysisk aktivitet, sammenhæng mellem fysisk og mental balance - og om hvordan man kan udnytte denne viden bevidst. Samt andre emner. 

PRAKTISK træning indeholder følgende emner: fokusering/defokusering - og hvordan vi bruger det, mental balance - hvordan vi træner den via fysikken, håndtering af aggressivitet - hvordan man langsomt kan øve sig i at blive bedre til at håndtere ydre påvirkninger, vejrtrækningsøvelser i den travle hverdag - med henblik på undgå sygdomme og kurere de der er opstået - uden medicin, men med brug af teknikker for forbedret iltning af celler, lymfe-drænage, psykisk balance og mange andre emner.

DETALJERET
kursus indhold - en struktureret emneliste fælles for alle kurser nedenfor.
Kurser i sygdomsbekæmpelse er sammensat ud fra en vinkel på hver enkelt sygdoms årsag og sammensætning af en proces imod sygdommen via medicinfri bekæmpelse.

 OBS! tilmeldinger til mob: 2073 5306 pga. begrænset antal pladser
----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere om
Etårige kursusforløb for skolebørn og for voksne starter d.13. august - læs mere her! 
Alle kurser er uden binding - kvartalsvis løbende.

Velmødt!

          Sted:  musikskolePLUS, Højvangen 6, Fredensborg - Varighed: 2 timer - Pris: GRATIS